Een elektrische golftrolley is goed, maar een Tourer is beter!

Ben jij klaar om kennis te maken met het golfen van nu? Kijk dan niet langer naar elektrische golftrolleys, maar zeg hallo tegen de EziGolf Tourer. De Tourer is namelijk het perfecte alternatief voor een traditionele golfbuggy en een elektrische golftrolley. Hiermee verplaats je jezelf en jouw golftas, met gemak én plezier, over de golfbaan. Geef je spel een extra boost met deze innovatieve oplossing! Benieuwd naar de vele voordelen? Lees dan vooral verder.

tourer-021.jpg
Inklapbaar Lichtgewicht Gebruiksvriendelijk

Onze EziGolf Tourer

Het idee voor de EziGolf Tourer is ontstaan vanuit de behoefte van golfers die met fysieke problemen kampen. Het gebruik van een elektrische golftrolley is namelijk niet altijd voldoende ondersteuning om al je holes naar tevredenheid te kunnen lopen. In onze zoektocht naar een geschikt alternatief, kwam daar het idee voor de Tourer. Als golfer beweeg jij je hiermee gemakkelijk over de baan. Eventuele blessures zullen je daardoor niet meer in de weg staan.

Maak kennis met enkele voordelen:

  • Snel naar jouw geslagen bal rijden of zonder moeite door naar de volgende hole. De Tourer geeft je een gevoel van vrijheid.
  • Daarnaast is de Tourer makkelijk inklapbaar en daarom goed te vervoeren met de auto.
  • De elektrische Tourer is licht van gewicht. In totaal weegt hij 36kg inclusief accu.
  • Jij bepaalt je eigen tempo. De snelheid van de Tourer is te doseren van stapvoets tot ca. 16 kilometer per uur.
  • Gebruiksvriendelijkheid: de Tourer bestuur je in een natuurlijke houding. Binnen 5 minuten heb je de besturing onder controle en kun je optimaal genieten van je spel.

Voor wie?

Greenfee speler? Verenigingslid? Golfliefhebber met fysieke klachten? Jong of oud? Professioneel of recreatief? Je leest het al: de Tourer is geschikt voor elke golfer. Dit komt door zijn veiligheid en door het makkelijk bestuurbare systeem. Zowel alleen als in groepsverband komt de Tourer tot zijn recht. Door zijn compacte formaat en wendbaarheid blijf je gezellig bij elkaar in de buurt. Ervaar samen deze nieuwe manier van golf.

Testrit maken?

Geïnteresseerd geraakt, maar wil je 100% zeker weten of dat het iets voor jou is voordat je jouw elektrische golftrolley inruilt? Dit begrijpen wij volkomen! Maak een afspraak, doe een testrit en wij beantwoorden al jouw vragen. Op die manier weet je zeker dat je tot het beste besluit komt.

Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf