Elektrische golfkar

Maak jij nog steeds gebruik van een ouderwetse elektrische golfkar? Probeer eens een keer de nieuwe EziGolf Tourer!

Deze Tourer is het nieuwe vervoersmiddel in de golfwereld ter vervanging van die onhandige elektrische golfkarren. Daarnaast is de Ezigolf Tourer makkelijk om te gebruiken waardoor je heel simpel van de ene naar de andere hole rijdt.

tourer-037.jpg
Gebruiksvriendelijk Voor jong en oud Innovatief

Weg met de ouderwetse manier van golfen

Ga voor de nieuwe EziGolf Tourer en vergeet die onhandige elektrische golfkarren. Deze EziGolf Tourer kan je samen met je vrienden, collega’s of kennissen huren bij jouw golfbaan waarna je lekker de baan in kan om een balletje te slaan. Je hoeft elkaar niet meer uit het oog te verliezen door zijn wendbaarheid en fijne besturingsmogelijkheden.

Voor iedere golfer

Door de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid is de EziGolf Tourer voor ieder persoon toegankelijk, van jong tot oud. Met een maximale snelheid van 18 kilometer per uur geniet jij nog meer van het golfen omdat het lopen naar je bal voor goed verleden tijd zal zijn.

Voordelen van de Tourer

Ten opzichte van een elektrische golfkar heeft de Tourer vele voordelen. Zo hoef je je golftas nooit meer te dragen omdat je deze aan de voorkant vast kan maken. De nieuwe vorm van de elektrische golfkar, maar dan makkelijker te besturen en lichter van gewicht. Doordat je de snelheid zelf in de hand hebt brengt deze Tourer ook plezier met zich mee.

EziGolf Tourer

Wil jij meer informatie over deze vervanger van de elektrische golfkar? Wij vertellen jou heel graag meer over de EziGolf Tourer en hoe je deze kan gebruiken bij jouw golfbaan. Neem vrijblijvend contact op met één van onze collega’s en wie weet rijd jij binnenkort op één van onze Tourers.

Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf