Over EziGolf

EziGolf is ontstaan door een persoonlijke behoefte en een zoektocht naar een alternatief naast een buggy en een trolley. We stellen ons graag aan je voor. 

ezigolf-tourerindebaan[7]h.jpg

Opgericht door Robert Moorman

Mijn naam is Robert Moorman, oprichter van EziGolf en daarvoor directeur/eigenaar van Watercompany & BCoffee, dienstverlener van waterkoelers en koffievoorzieningen in de B2B. In 2016 is het bedrijf overgenomen door de Waterlogic Group en in 2020 heb ik het bedrijf verlaten om na 25 jaar een nieuwe uitdaging op te pakken.

Het ontstaan van EziGolf

EziGolf is ontstaan door een persoonlijke behoefte en een zoektocht naar een alternatief voor een buggy en een trolley. Als fanatiek sporter heb ik helaas te maken gekregen met kraakbeen problemen in enkel en knie waardoor het fysiek niet meer mogelijk was om 18 holes te lopen zonder pijnstillers. De pijn en vermoeidheid had ook invloed op mijn spel, helaas niet ten voordelen. 

Omdat 18 holes lopen vaak niet meer mogelijk was gebruikte ik steeds vaker een buggy om een volledig rondje te doen. Vaak liepen de andere flight genoten. Als enige in een buggy ervaarde ik als minder gezellig. Hier begon mijn zoektocht naar een alternatief naast een buggy en een trolley.

Tourers uit Australië

Ik kwam al snel uit bij de golfboards die vooral in USA en Australië werden gebruikt. Het nadeel vond ik zelf dat je hier op staat zoals bij een skateboard of snowboard, het product was ook erg zwaar en ik wilde het graag zelf vervoeren in mijn auto.

In 2020 ben ik met GSC uit Australië in gesprek geraakt over een opvolger van de board, hun Golf Skate Caddy. Deze is nu volledig ontwikkeld en voldoet aan de wensen waar ik naar op zoek was. Met enige trots mogen wij deze nu exclusief introduceren op de Nederlandse en Belgische markt.

Ons team

Naast Robert Moorman, werkt Job de Bont bij EziGolf. Gezamenlijk gaan wij een nieuwe uitdaging aan: golf leuker en aantrekkelijker maken voor golfers en golfbanen. Golf the easy way! 

Robert en Job hebben al jaren samengewerkt. Hierdoor weten we wat we aan elkaar hebben en kunnen we onze klanten zo goed mogelijk helpen. 

Onze missie en visie

Het is onze missie om golf mogelijk te maken voor jong en oud met een extra “fun factor”. Wij staan voor innovatie, samenwerking, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij geloven in innovatie op de golfbaan door de EziGolf Tourer toegankelijk te maken voor jong en oud. Daarnaast geloven wij in partnerships met golfbanen zodat deze de EziGolf Tourer kunnen verhuren aan hun klanten.

GSC Europe

In 2021 kwam ik in contact met Alexander Waap uit Duitsland hij is de directeur eigenaar van GolfScooter, waarmee hij meer dan 15 jaar ervaring in de golfindustrie heeft. Zijn bedrijf is de exclusieve GSC partner voor de Tourers in Duitsland. Samen lanceerden wij begin 2022 GSC Europe om de Tourer op de Europese markt te introduceren. 

Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf