Nieuwe golfers,  nieuwe kansen.

Met EziGolf maak je de baan eenvoudig aantrekkelijker voor de huidige en nieuwe generatie golfers! De EziGolf Tourer is een slimme combinatie van Functionaliteit en Fun. Daar wil iedereen op rijden!

header.jpg
Functioneel Fun Future-proof

WE LEGGEN HET GRAAG ‘FFF’ UIT

Al vanaf zijn introductie zijn de reacties lovend! En naast dit enthousiasme bewijst de Tourer zich ook heel goed. Het innovatieve karakter en hoge fun-gehalte blijken namelijk een hele mooie kans te bieden om green fee spelers en/of nieuwe leden te werven. Daar hebben banen echt iets aan. Bij EziGolf leggen we dit graag uit aan de hand van de 3 F’s: Functioneel, Fun en Future proof.

functioneel.png
Functioneel en toegankelijk voor iedere gebruiker
fun1.png
Ontdek de funfactor van de EziGolf Tourer
futureproof.png
Future-proof voor iedere golfbaan

Functioneel

De EziGolf Tourer is innovatief én functioneel. Perfect voor iedereen die (af en toe) wat ondersteuning wenst maar liever geen buggy pakt. Maar ook zonder lichamelijke beperking, is spelen met een Tourer erg praktisch. Op hele warme zomerdagen bijvoorbeeld of om de snelheid van het spel of een les te verhogen. Met een Tourer rijdt iedereen eenvoudig naar de eigen bal en rij je ook weer gezellig samen naar de volgende hole.

Fun

Rijden op een Tourer geeft het golfspel een extra fun-element. Iedereen wordt direct blij wanneer ze op een Tourer staan en dat maakt golfen nóg leuker. Bij EziGolf weten we dat natuurlijk al. De Tourer biedt op individueel niveau al veel plezier, maar is ook zeker een echt groepsdier. Want hoe leuk is het om samen te genieten van deze innovatie op de baan? Leuk toch?

Future-proof

De Tourer is het perfecte middel om meer green fee spelers en/of nieuwe leden aan te trekken. Een uitdaging waar veel banen mee worstelen. Door de Tourer aan te bieden zet je de baan direct goed op de kaart. Zonder dat je dit veel ruimte kost voor opslag zoals bij buggy’s. En de Tourer kan nog op meer manieren slim worden ingezet. Bijvoorbeeld in creatieve combideals met de horecakaart of in interessante arrangementen voor de daluren. We geven zomaar wat ideeën...

Niet onbelangrijk; Flexibele huur mogelijkheden

EziGolf heeft specifiek voor golfbanen flexibele huur mogelijkheden.

  • Betaalbare maandelijkse huur.
  • Geen langdurige overeenkomsten.
  • Geen investering.
  • Alleen huren in het hoogseizoen.
  • Flexibel met opschalen in het hoogseizoen.
  • Commerciële ondersteuning door EziGolf.
  • Huur is uiteraard inclusief service op locatie, onderhoud en verzekering.
  • Koop of financieel lease is ook mogelijk.
partners.png

Brochure aanvragen

Wilt je direct een brochure aanvragen voor het EziBusiness model voor golfbanen? Dat kan:

Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf