Golfkar alternatief: EziGolf Tourer

Op zoek naar een alternatief voor de golfkar? EziGolf maakt de volgende stap in golf mogelijk met de Tourer.

Beweeg je snel over de baan, blijf betrokken bij de groep en geniet van het gemakkelijke gebruik. De Tourer van EziGolf biedt je meer mogelijkheden.

tourer-036.jpg
Gemakkelijk in gebruik Sportief alternatief Dichtbij de groep

Geen gedoe met golfkar

Met de EziGolf Tourer blijf je altijd in de buurt van de groep. Wanneer je samen gaat golfen en een enkeling of deel van de groep uit noodzaak gebruik maakt van de traditionele golfkar, verlies je elkaar regelmatig uit het oog. Het creëert al snel een tweedeling tussen de gebruiker(s) van de golfkar en personen die te voet de holes afgaan. Geen gedoe meer met de golfkar dankzij de Tourer: met zijn prettige formaat, wendbaarheid en goede besturingsmogelijkheden blijf je bij elkaar in de buurt.

tourer-027.jpg

‘Easy’ met EziGolf

De naam geeft het eigenlijk al weg: de Tourer van EziGolf is ‘easy’ in gebruik. Met een gemiddelde leercurve van slechts vijf minuten, heb je binnen no-time de besturing onder de knie. Bovendien is de Tourer inklapbaar en daarmee eenvoudig te vervoeren in de auto. Met zijn 36 kilogram, batterij die gemiddeld 27 holes meegaat en natuurlijke houding waarmee je de Tourer bestuurt, laat EziGolf de concurrentie achter zich.

 

Voor particulieren, golfbanen en ondernemers

De Tourer dient een breed golfpubliek. Zo kunnen particulieren dit uitstekende alternatief voor de golfkar aanschaffen voor privégebruik, bijvoorbeeld wanneer er samen met de partner gegolfd wordt. Maar ook voor golfbanen is de Tourer een zeer interessante optie: verruim de verhuurmogelijkheden door enkele modellen op te nemen in het aanbod en de baan te vernieuwen. Of voor ondernemers, waarvoor het mogelijk is om de Tourer compleet te customizen in originele huisstijl en voorzien van logo. Zie je het al voor je?

Nieuwe manier van golf

Deze nieuwe manier van golf geeft een gevoel van vrijheid, innovatie en nog veel meer voordelen. We vertellen je graag meer op onze uitgebreide EziGolf Tourer-pagina, waar ook gedetailleerde specificaties zijn te vinden. Geïnteresseerd in de Tourer? Vraag dan direct een demo aan. Meer weten over de Tourer? Neem dan eenvoudig contact op met de adviseurs van EziGolf.

Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf