Elektrische golfstep

Op zoek naar een elektrische golfstep? Bij EziGolf bieden wij jou de Tourer: een vernieuwend vervoersmiddel in de golfwereld en soortgelijk aan de elektrische golfstep. Met de Tourer beweeg je soepel over de baan, blijf je betrokken bij de groep en geniet je van het ontzettend eenvoudige gebruik. Benieuwd naar de andere voordelen? Lees dan vooral verder of neem contact met ons op. Onze adviseurs en liefhebbers van golf vertellen je graag meer over dit innovatieve product.

Waarom jij kiest voor de Tourer!

Één van de grotere voordelen van de Tourer is dat je er de baan mee in mag en je dus altijd in de buurt van je medespelers kunt blijven. Hierdoor ontstaat er geen tweedeling tussen de gebruikers van de elektrische step en de personen die te voet de holes afgaan. Wel zo gezellig! Door de Tourer zijn wendbaarheid, prettige formaat en goede besturingsmogelijkheden houd je het golfen aangenaam en veilig.

Golf de Ezi way

Met een gemiddelde leercurve van slechts vijf minuten, heb je het gebruik van de EziGolf Tourer al snel onder de knie. Naast zijn gebruiksvriendelijkheid is deze elektrische golfstep licht van gewicht en ‘easy’ inklapbaar waardoor hij ook makkelijk met de auto te vervoeren is. Met een accu die gemiddeld 27 holes meegaat, laat EziGolf de concurrentie van andere elektrische steppen daarnaast ver achter zich.

Voor particulieren, golfbanen en ondernemers

De Tourer is aantrekkelijk voor vrijwel het gehele golfpubliek. Zowel particulieren, als ondernemers en golfbanen profiteren ervan. Zo kunnen particulieren de Tourer aanschaffen voor privégebruik, is het voor golfbanen een interessante optie om de elektrische golfsteps aan hun leden te verhuren en is het voor ondernemers aantrekkelijk omdat het mogelijk is om de Tourer compleet te stylen naar de huisstijl van jouw organisatie. Klinkt dat niet goed?

Vraag een demo aan!

Creëer meer vrijheid met de nieuwe manier van golfen. We vertellen je persoonlijk graag nog meer over onze Tourer. Neem eenvoudig contact op met een van de adviseurs van EziGolf. Ben je geïnteresseerd geraakt in het uitproberen van de Tourer? Vraag dan hier direct een demo aan!

Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf