Golf buggy

Weg met de oude traditionele golf buggy en zeg hallo tegen de EziGolf Tourer! Onze Tourer brengt je naar de volgende stap in de golfwereld. Het “vervoersmiddel” is niet de grote en ongezellige traditionele golf buggy die je gewend bent. De Tourer is innovatief, sportief en ontzettend makkelijk in gebruik.

tourer-051.jpg
Gebruiksvriendelijk Innovatief Voor jong en oud

Ervaar de nieuwe manier van golf

De EziGolf Tourer is het alternatief voor de traditionele golf buggy. Met de Tourer beweeg je snel over de baan en geniet je van het gemakkelijke gebruik. Het grootste voordeel ten opzichte van een traditionele golf buggy is dat wanneer je in groepsverband gaat golfen, je elkaar met de Tourer niet regelmatig uit het oog verliest. Door zijn kleinschalige formaat, besturingsmogelijkheden en wendbaarheid blijf je gezellig bij elkaar in de buurt.

Meer voordelen van de Tourer

Naast meer vrijheid op de golfbaan, omdat je snel en gemakkelijk jezelf overal op de baan kan begeven, is onze vernieuwde golf buggy gebruiksvriendelijk en functioneel. Het apparaat is inklapbaar, licht van gewicht, makkelijk te besturen en voor elke golfer toegankelijk. De makkelijk te doseerbare snelheid zorgt voor een extra fun factor voor jong en oud!

Voor elke golfer toegankelijk

Ondernemers, golfbanen of particulieren? Elke golfer, jong en oud, kan door zijn veiligheid en gebruiksvriendelijkheid gebruik maken van onze EziGolf Tourer. Ben jij bijvoorbeeld een Greenfee speler, een verenigingslid of een golfliefhebber met fysieke klachten? Dan is de Tourer voor jou ideaal. Met een maximale snelheid van 18 kilometer per uur geniet je van de vrijheid en het gemak van ons product.

Meer informatie?

Gelieve meer informatie te hebben over de Ezigolf Tourer? Wij vertellen graag met vol trots over onze vernieuwde vorm van de golf buggy. Neem gemakkelijk contact op met een van onze collega’s. Bekijk samen wat mogelijk is. Zo creëren we een win-win situatie!

Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf