"De beste elektrische golftrolley 2023"

ryan.jpeg
Ryan Heiman Independent Golf Reviews

Dit is mijn definitieve review van de Axglo e5 elektrische golftrolley voor 2023

Ryan Heiman - Oprichter en hoofdredacteur van Independent Golf Reviews

Over de 18e fairway lopen met alleen een putter in de hand met je zinnen gezet op het maken van een birdie is een van de absoluut beste gevoelens in golf. Over het algemeen vind ik wandelen en golfen de leukste manier. Je kunt 11 kilo (25 pond) golfuitrusting op je rug slingeren, je kunt hem op een duwkar zetten, je kunt hem aan de achterkant van een buggy bevestigen, of nu kun je een elektrische trolley gebruiken. Ik heb gemerkt dat lopen met een elektrische trolley het leukst is. Je krijgt het beste van alle werelden: lopen zonder de lichaamsstress van dragen/duwen. De Axglo e5 elektrische golftrolley is de beste elektrische golftrolley voor 2023.

Stabiliteit

De Axglo e5 elektrische trolley is de meest stabiele van alle elektrische karren die ik heb gebruikt. Het is zo stabiel dat er geen wheeliebar aan te pas komt. Deze vierwielige trolley heeft een superlaag zwaartepunt en een brede basis, wat betekent dat deze trolley, zelfs met volle snelheid, een heuvel op niet kantelt. Ik heb het geprobeerd, ik heb de proef op de som genomen, ik heb me niet ingehouden en Axglo ontdekte het geheim van het vermijden van wheelies/achterover kantelen. Niet alleen achterwaarts, maar ook van links naar rechts is hij ongelooflijk stabiel op zijheuvels. Ik was onder de indruk van hoe soepel hij over hobbels en hobbels navigeerde zonder om te vallen.

Batterij gebruik

De e5 heeft 2 accu-opties, voor 36 holes of de ultra accu voor 45 holes. Ik geloof dat Axglo de aanpak heeft gevolgd om te weinig te beloven en te veel te leveren. Ik heb de standaard batterij en 54 holes hebben hem niet eens leeggemaakt. Ik zeg niet dat je altijd je geluk moet beproeven, het is gemakkelijk om 's nachts op te laden, maar zelfs als je het tussen de rondes door vergeet, komt het waarschijnlijk goed. De app en het consolescherm hebben een batterijmeter, zodat je gemakkelijk kunt zien hoeveel stroom er nog over is.

Unieke follow me functie

"Shadow" mijn Axglo e5 elektrische golftrolley biedt de beste follow me volgmodus van alle trolleys die ik heb geprobeerd. Het vergrendelt snel op de afstandsbediening en volgt soepel het pad dat je zojuist hebt gelopen. Er is geen schokkerige beweging, maar soepel volgen op paar meter afstand. Wanneer u stopt, stopt Shadow; als je loopt, rolt Schaduw. Het volgt het beste met de afstandsbediening in een achterzak, maar deed het zelfs goed met hem in de hand. De volgfunctie is een van de topfuncties die deze Axglo e5 onderscheidt en waarom ik denk dat dit de beste elektrische golftrolley van 2023 is.

Functie op de baan

De Axglo e5 elektrische golftrolley maakt gebruik van een afstandsbediening en een handvat om te bewegen. U kunt dubbelklikken op de draaiknop en deze draaien voor de snelheid van de cruise control of de afstandsbediening heeft een joystick-achtige schijf die kan dienen als besturing zoals u een RC-auto zou doen of cruise control met dubbelklik om hem te starten en vervolgens extra klikken om de snelheid te verhogen. Het is allemaal vrij eenvoudig te achterhalen, maar hoewel we eraan gewend zijn geraakt om met onze muis op de computer te dubbelklikken, was de dubbelklikfunctie op afstand niet zo natuurlijk. Ik denk dat Axglo hun afstandsbediening meer zou kunnen perfectioneren met een simpele cruise control-knop. Het vergt zeker wat werk om het gebruik op afstand op de baan te perfectioneren. Ik zou aanraden om op je oprit/achtertuin te oefenen voordat je meteen naar de cursus gaat. Er is geen "rem", het staat in wezen in "PARK" elke keer dat je het stopt.

In- & uitklappen

Zoals verwacht heeft de Axglo e5 elektrische golftrolley wat gewicht. Hij weegt 16 kilo (35 pond), dus hij is niet licht, maar hij is compact opgevouwen, dus de meeste volwassenen zouden de kar uit hun kofferbak moeten kunnen tillen. Het heeft een paar hendels en knoppen waarmee de e5 kan worden in- en uitgeklapt. Ze zijn allemaal vrij intuïtief. Er zijn instructies, maar voor ons "macho-jongens" die geen instructies lezen, kun je het gemakkelijk achterhalen. De voorwaartse hoek van de bovenarm lijkt in eerste instantie alsof je hem niet helemaal open hebt, maar hij is eigenlijk zo ontworpen voor stabiliteit. Het voorwiel kan in de trolley worden gestopt wanneer het is opgevouwen, de riemen draaien en passen ook goed op hun plaats wanneer ze zijn opgevouwen. Uitgevouwen lijkt hij veel op andere trolleys. Als u het gewicht voor het tillen wilt verminderen, kunt u de batterij verwijderen of zelfs tot het uiterste gaan en de achterwielen verwijderen.

Extra grote opbergruimte

De Axglo e5 heeft de beste opbergruimte van alle elektrische trolleys die ik heb gebruikt. Gewone trolleys hebben grote opbergruimtes met volledige uitrusting, terwijl bij elektrische trolleys op dit gebied vaak wordt beknibbeld; Axglo deed dat niet. Ze hebben een groot opberg vak die uw scorekaart, afstandsmeter, waterfles, golfballen, enz. onder de hoes in de "mand" kan houden. Het handvat heeft het display en de draaiknop vooraan en in het midden. Het handvat kan af en toe worden gebruikt als u zich in krappe ruimtes bevindt en tenzij u een professionele bestuurder van de afstandsbediening bent, is het gemakkelijker om gewoon een hand op de kar te steken en deze veilig naar de volgende bestemming te leiden.

Riemen om de tas te bevestigen

De e5 van Axglo wordt geleverd met riemen in bungee-stijl om de tas aan de trolley te bevestigen. Ze zijn behoorlijk groot, dus het maakt niet uit hoe gigantisch een golftas is die je op de e5 zet, de riemen zullen hem stevig aan de trolley bevestigen. De riemen vergrendelen het stevig zodat het niet draait of draait op de trolley. Je kunt gemakkelijk 18 holes gaan zonder je tas aan te passen, zelfs als je hobbels en bulten navigeert.

Prijs- Kwaliteit

Shadow de Axglo e5 golftrolley komt uit Canada en wordt in de Benelux aangeboden door EziGolf met een prijs die al zijn concurrenten verslaat vanwege de volgmodus. Er zijn vergelijkbaar geprijsde elektrische trolleys die alleen op afstand kunnen worden bestuurd en er zijn volg trolleys die veel duurder zijn. De combinatie van kenmerken, functie en prijs is wat deze Axglo e5 de kroon op 2023 gaf.

Samenvatting

De Axglo e5 elektrische golftrolley volgt je als een schaduw over de golfbaan. Het biedt het beste van de hele wereld om te wandelen met uitstekende stabiliteit, gebruiksgemak, volgmodus, lange batterijduur en een veilige rit voor je tas. Met slechts één aanpassing aan de afstandsbediening zou deze kar zo goed als perfect zijn. Zoals het nu is, is het nog steeds de beste elektrische golftrolley voor 2023. Ik heb genoten van elke ronde waarvoor ik het heb gebruikt en ben elke 18 holes onder de indruk geweest van de "Shadow".

Ryan Heiman - Oprichter en hoofdredacteur van Independent Golf Reviews

 

Gerelateerde referenties
Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf