Nieuwe samenwerking Axglo

Graag presenteren wij één van onze samenwerkingspartners waarmee EziGolf een exclusieve samenwerking heeft.

14 dec
2023

EziGolf breidt uit

U kent EziGolf van de Tourer waarmee wij in 2021 de Nederlandse markt op zijn gegaan. Momenteel kan onze EziGolf Tourer op 20 Nederlandse golfbanen gehuurd worden en hebben wij 100+ golfers blij gemaakt met hun eigen Tourer. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan onze nieuwe webshop waarop wij vanaf eind maart 2024 een compleet assortiment elektrische trolleys gaan aanbieden.

Graag presenteren wij één van onze samenwerkingspartners waarmee EziGolf een exclusieve samenwerking heeft.

Axglo

Het Canadese Axglo is sinds 2009 producent van ultramoderne golftrolleys en andere golfaccessoires. Het team van eigen ontwerpers en ingenieurs zijn steeds op zoek naar de beste materialen tegen de best mogelijke prijs. Welke in een eigen fabriek worden geproduceerd. Dit betekent dat Axglo haar golftrolleys zo kan aanpassen totdat het voldoet aan alle wensen van de eindgebruiker. Deze aanpak geeft Axglo het voordeel dat zij producten kunnen maken die van gelijkwaardige of betere kwaliteit zijn dan die van duurdere merken.

Missie Axglo

Door een toewijding aan voortdurende investeringen in innovatie en voortdurende verbetering, bieden we al onze klanten de meest innovatieve golftrolleys, terwijl we de flexibiliteit behouden bij onze productie, waardoor we zowel trendsettende als goed geprijsde golftrolleys kunnen maken.

Exclusieve samenwerking

EziGolf heeft voor de BeNeLux het exclusieve dealerschap om de Axglo e5 aan te bieden. Hierover later meer.

Meer nieuws.
Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf