De innovatie voor golfers en golfbanen. 085 - 007 60 70
27 september 2021

EziGolf sponsort Roparun Team

Geld inzamelen voor kanker tijdens het AETV Golftoernooi.

AETV Golftoernooi

EziGolf was op zondag 26 september aanwezig tijdens het AETV Golftoernooi op Golfcentrum Roosendaal. Het golftoernooi werd voor de tweede keer georganiseerd door Roparun team 52 – Altijd ééntje te veel uit Bergen op Zoom / Halsteren.

 

Lopen tegen kanker

Naast een sportieve prestatie die het team jaarlijks neerzet tijdens de Roparun (een estafetteloop over ruim 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam), organiseert het team activiteiten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor zorg aan mensen met kanker. De naam van het team is dan ook niet zomaar gekozen: ‘Altijd ééntje te veel’. Want ieder mens dat sterft aan kanker, is er één te veel. Het golftoernooi was één van deze leuke benefit activiteiten.

 

The longest

Hole 3 en 4 liggen op Golfcentrum Roosendaal naast elkaar en hebben beide een lengte van net geen 500 meter. De deelnemers van het toernooi konden op hole 3 een Tourer meenemen en bij het uitputten van hole 4 kwam deze weer terug. Je kunt je voorstellen dat het comfort van de Tourer op deze longest holes erg gewaardeerd werd.

 

Loterij

Om de opbrengst voor het goede doel nog een laatste boost te geven was er aan het begin van de avond een loterij. EziGolf mocht haar ter beschikking gestelde prijs persoonlijk overhandigen op een gezellig en overvol terras. Lotnummer 139 was de winnaar. Het was een leuke dag met een netto opbrengst van € 2.775,00.

Meer nieuws.

Golfbaan Delfland - Schipluiden

De eerste Tourers in Nederland op de baan verkrijgbaar

EziGolf ballen

Onze eigen EziGolfbal op de tee.

EziGolf ambassadrice Daphne van Houten prolongeert EK-titel

Golfster Daphne van Houten wist dinsdag haar EK-titel beste fysiek beperkte golfster met succes te verdedigen.

Interesse in onze Tourer?

Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer over de Tourer. 

Wij helpen je graag verder! De adviseurs van EziGolf

Robert, Job & Koos

0850076070
Info@ezigolf.nl Contact opnemen