EziGolf sponsort Roparun Team

Geld inzamelen voor kanker tijdens het AETV Golftoernooi.

27 sep
2021
ezigolf-roparun01.jpg

AETV Golftoernooi

EziGolf was op zondag 26 september aanwezig tijdens het AETV Golftoernooi op Golfcentrum Roosendaal. Het golftoernooi werd voor de tweede keer georganiseerd door Roparun team 52 – Altijd ééntje te veel uit Bergen op Zoom / Halsteren.

 

roparunlogo.png

Lopen tegen kanker

Naast een sportieve prestatie die het team jaarlijks neerzet tijdens de Roparun (een estafetteloop over ruim 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam), organiseert het team activiteiten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor zorg aan mensen met kanker. De naam van het team is dan ook niet zomaar gekozen: ‘Altijd ééntje te veel’. Want ieder mens dat sterft aan kanker, is er één te veel. Het golftoernooi was één van deze leuke benefit activiteiten.

 

ezigolf-roparun02.jpg

The longest

Hole 3 en 4 liggen op Golfcentrum Roosendaal naast elkaar en hebben beide een lengte van net geen 500 meter. De deelnemers van het toernooi konden op hole 3 een Tourer meenemen en bij het uitputten van hole 4 kwam deze weer terug. Je kunt je voorstellen dat het comfort van de Tourer op deze longest holes erg gewaardeerd werd.

 

ezigolf-roparun03.jpg

Loterij

Om de opbrengst voor het goede doel nog een laatste boost te geven was er aan het begin van de avond een loterij. EziGolf mocht haar ter beschikking gestelde prijs persoonlijk overhandigen op een gezellig en overvol terras. Lotnummer 139 was de winnaar. Het was een leuke dag met een netto opbrengst van € 2.775,00.

Meer nieuws.
EziGolf-Axglo
Nieuwe samenwerking Axglo

Graag presenteren wij één van onze samenwerkingspartners waarmee EziGolf een exclusieve samenwerking heeft.

Lees verder
Nieuwe samenwerking Axglo
Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf