De innovatie voor golfers en golfbanen. 085 - 007 60 70
27 januari 2022

EziGolf Tourer op de PGA in Orlando

EziGolf Tourer te zien in Orlando op de internationale PGA Show, daar waar de toekomst van de golfsport grotendeels wordt bepaald.

De EziGolf Tourer op de PGA Show in Orlando

Nu de wereld weer langzaam open mag, delen we met veel enthousiasme mee dat we met EziGolf naar Orlando zijn gevlogen om de PGA Show te bezoeken. Dit is het meest toonaangevende evenement in de golfindustrie waar vele golfprofessionals uit de branche samenkomen om de laatste trends in golfuitrusting, -technologie, -kleding en -accessoires te ontdekken. Dit is waar de toekomst van de sport grotendeels wordt bepaald. Een snoepwinkel dus voor de liefhebbers van golf.

Internationale interesse

PGA-professionals en marktleiders van over de hele wereld komen hier samen om te netwerken, de nieuwste producten, programma’s en ideeën te testen, en daarmee te inspireren tot innovatie, oplossingen te creëren en passie voor het spel te delen met elkaar. Natuurlijk mag ook onze Tourer niet ontbreken op een beurs als deze.

De Tourer is een van de nieuwste ontwikkelingen binnen de golfsport, en bedoeld om een nieuwe dimensie aan het spel toe te voegen. Dus daar staat hij dan! GSC, de producent van onze Tourer, is standhouder op de PGA Show en presenteert met gedeelde trots de Tourer. Een goede reden om dit met eigen ogen te gaan bekijken en daarnaast te netwerken met andere professionals uit heel de wereld. Nederland en België zijn nog maar het begin!

Benieuwd naar onze golfinnovatie? Lees hier alles over de Tourer of neem contact met ons op.

Meer nieuws.

Nieuwe golfers,
nieuwe kansen.

Nieuwe golfers, nieuwe kansen het thema van EziGolf voor 2023

Maar liefst 20 Tourers in de verhuur

Bij Golfbaan Waterland in Amsterdam staan 20 EziGolf Tourers klaar om gehuurd te worden.

De EziGolf Tourers zijn binnen.

De eerste Tourers van EziGolf zijn deze week geleverd in Nederland.

Interesse in onze Tourer?

Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer over de Tourer. 

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! De adviseurs van EziGolf

Robert & Job

0850076070 Info@ezigolf.nl Contact opnemen