De innovatie voor golfers en golfbanen. 085 - 007 60 70
19 april 2022

Klaar voor het nieuwe seizoen, drie nieuwe klanten

EziGolf mag drie nieuwe golfbanen aankondigen waar onze Tourers te huur zijn. Welkom bij de EziGolf-familie: De Goese Golf, Golfbaan Spaarnwoude en Golfbaan De Swinkelsche!

De Goese Golf - Zeeland

De Goese Golf in Zeeland kiest voor EziGolf! Met 8 gloednieuwe Tourers hopen zij hun abonnementhouders en greenfeespelers een mooie extra dienst aan te bieden. Leuk om te weten: de Goese Golf staat bekend om haar parkachtige golfbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Ga naar www.goesegolf.nl en boek ook jouw tee time met de Tourer. In de baan kun je de gastheer of gastvrouw van De Goese Golf zomaar tegenkomen, die rijden ook op hun eigen Tourer.

Golfbaan Spaarnwoude

Ervaar de funfactor op de één na grootste golfbaan van Europa, Golfbaan Spaarnwoude is een van de golfbanen in Noord-Holland die de Tourer aanbieden. Met maar liefst 10 Tourers zijn zij klaar voor het hoogseizoen! Met de Tourer weet je zeker dat je jouw spel met focus en voldoening speelt zonder je druk te maken over je energie bij de laatste holes. Voor de greenfee speler die een dagje golf wil boeken, biedt Golfbaan Spaarnwoude een interessant arrangement aan. Dit arrangement reserveer je direct via: 

Reserveer nu direct

De Swinkelsche

In Zuidwest-Brabant in Someren ligt Golfbaan de Swinkelsche met een 18 holes baan plus een 9 holes Par3. In combinatie met natuur, rust en ruimte is dit de perfecte setting voor de stille en makkelijk te gebruiken Tourer. De baan wordt met de grootste zorg bijgehouden door greenkeepers. Bij de beoordeling van de Tourers tijdens de demonstratie in de winter hebben de greenkeepers meegekeken en een positief advies geven om de Tourer in te zetten in de baan. Wil je de Tourers zien rijden op de Swinkelsche kijk op:

Zie de Tourers in actie

Ook geïnteresseerd?

Ook een extra dimensie toevoegen aan je golfaanbod? Bekijk onze pagina voor golfbanen en kom erachter wat we voor jouw baan kunnen betekenen of download onze brochure met ons Ezi Business verhuurconcept.

Meer nieuws.

EziGolf lanceert GSC Europe

EziGolf goes international! En dat doen we onder de naam GSC Europe. We hebben gemerkt dat de interesse in onze Tourers verder gaat dan onze landsgrenzen.

De EziGolf Tourers zijn binnen.

De eerste Tourers van EziGolf zijn deze week geleverd in Nederland.

EziGolf Tourer op de PGA in Orlando

EziGolf Tourer te zien in Orlando op de internationale PGA Show, daar waar de toekomst van de golfsport grotendeels wordt bepaald.

Interesse in onze Tourer?

Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer over de Tourer. 

Wij helpen je graag verder! De adviseurs van EziGolf

Robert, Job & Koos

0850076070
Info@ezigolf.nl Contact opnemen