Klaar voor het nieuwe seizoen, drie nieuwe klanten

EziGolf mag drie nieuwe golfbanen aankondigen waar onze Tourers te huur zijn. Welkom bij de EziGolf-familie: De Goese Golf, Golfbaan Spaarnwoude en Golfbaan De Swinkelsche!

19 apr
2022
degoesegolf.jpg

De Goese Golf - Zeeland

De Goese Golf in Zeeland kiest voor EziGolf! Met 8 gloednieuwe Tourers hopen zij hun abonnementhouders en greenfeespelers een mooie extra dienst aan te bieden. Leuk om te weten: de Goese Golf staat bekend om haar parkachtige golfbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Ga naar www.goesegolf.nl en boek ook jouw tee time met de Tourer. In de baan kun je de gastheer of gastvrouw van De Goese Golf zomaar tegenkomen, die rijden ook op hun eigen Tourer.

spaarnwoude1.jpg

Golfbaan Spaarnwoude

Ervaar de funfactor op de één na grootste golfbaan van Europa, Golfbaan Spaarnwoude is een van de golfbanen in Noord-Holland die de Tourer aanbieden. Met maar liefst 10 Tourers zijn zij klaar voor het hoogseizoen! Met de Tourer weet je zeker dat je jouw spel met focus en voldoening speelt zonder je druk te maken over je energie bij de laatste holes. Voor de greenfee speler die een dagje golf wil boeken, biedt Golfbaan Spaarnwoude een interessant arrangement aan. Dit arrangement reserveer je direct via: 

deswinkelsche.png

De Swinkelsche

In Zuidwest-Brabant in Someren ligt Golfbaan de Swinkelsche met een 18 holes baan plus een 9 holes Par3. In combinatie met natuur, rust en ruimte is dit de perfecte setting voor de stille en makkelijk te gebruiken Tourer. De baan wordt met de grootste zorg bijgehouden door greenkeepers. Bij de beoordeling van de Tourers tijdens de demonstratie in de winter hebben de greenkeepers meegekeken en een positief advies geven om de Tourer in te zetten in de baan. Wil je de Tourers zien rijden op de Swinkelsche kijk op:

Ook geïnteresseerd?

Ook een extra dimensie toevoegen aan je golfaanbod? Bekijk onze pagina voor golfbanen en kom erachter wat we voor jouw baan kunnen betekenen of download onze brochure met ons Ezi Business verhuurconcept.

Meer nieuws.
EziGolf-Axglo
Nieuwe samenwerking Axglo

Graag presenteren wij één van onze samenwerkingspartners waarmee EziGolf een exclusieve samenwerking heeft.

Lees verder
Nieuwe samenwerking Axglo
Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf