Nieuwe golfers,
nieuwe kansen.

Nieuwe golfers, nieuwe kansen het thema van EziGolf voor 2023

04 jan
2023
ezigolf-3f-groen.png

Nieuwe golfers nieuwe kansen.

De titel waarmee EziGolf 2023 van start is gaat. Dit thema loopt parallel aan het thema van de nieuwe NGF campagne “Welcome to the club”. Er liggen ambitieuze uitdagingen in de branche die alle leiden tot kansen. Denk aan jonge leden aantrekken om de vergrijzing tegen te gaan, instroom van vrouwelijke golfers om het evenwicht tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke spelers meer in balans te krijgen, COVID leden vasthouden, leeftijdsopbouw in een club en een betere toegang voor spelers met een beperking. Dit alles moet de golf future proof maken.

Functioneel

De EziGolf Tourer is innovatief én functioneel. Perfect voor iedereen die (af en toe) wat ondersteuning wenst maar liever geen buggy pakt. Maar ook zonder lichamelijke beperking, is spelen met een Tourer erg praktisch. Op hele warme zomerdagen bijvoorbeeld of om de snelheid van het spel of een les te verhogen. Met een Tourer rijdt iedereen eenvoudig naar de eigen bal en rij je ook weer gezellig samen naar de volgende hole.

Fun

Rijden op een Tourer geeft het golfspel een extra fun-element. Iedereen wordt direct blij wanneer ze op een Tourer staan en dat maakt golfen nóg leuker. Bij EziGolf weten we dat natuurlijk al. De Tourer biedt op individueel niveau al veel plezier, maar is ook zeker een echt groepsdier. Want hoe leuk is het om samen te genieten van deze innovatie op de baan? Leuk toch?

Future-proof

De Tourer is het perfecte middel om meer green fee spelers en/of nieuwe leden aan te trekken. Een uitdaging waar veel banen mee worstelen. Door de Tourer aan te bieden zet je de baan direct goed op de kaart. Zonder dat je dit veel ruimte kost voor opslag zoals bij buggy’s. En de Tourer kan nog op meer manieren slim worden ingezet. Bijvoorbeeld in creatieve combideals met de horecakaart of in interessante arrangementen voor de daluren. We geven zomaar wat ideeën...

Meer nieuws.
EziGolf-Axglo
Nieuwe samenwerking Axglo

Graag presenteren wij één van onze samenwerkingspartners waarmee EziGolf een exclusieve samenwerking heeft.

Lees verder
Nieuwe samenwerking Axglo
Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf