De innovatie voor golfers en golfbanen. 085 - 007 60 70
04 januari 2023

Nieuwe golfers,
nieuwe kansen.

Nieuwe golfers, nieuwe kansen het thema van EziGolf voor 2023

Nieuwe golfers nieuwe kansen.

De titel waarmee EziGolf 2023 van start is gaat. Dit thema loopt parallel aan het thema van de nieuwe NGF campagne “Welcome to the club”. Er liggen ambitieuze uitdagingen in de branche die alle leiden tot kansen. Denk aan jonge leden aantrekken om de vergrijzing tegen te gaan, instroom van vrouwelijke golfers om het evenwicht tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke spelers meer in balans te krijgen, COVID leden vasthouden, leeftijdsopbouw in een club en een betere toegang voor spelers met een beperking. Dit alles moet de golf future proof maken.

We leggen het graag FFF uit

Functioneel

De EziGolf Tourer is innovatief én functioneel. Perfect voor iedereen die (af en toe) wat ondersteuning wenst maar liever geen buggy pakt. Maar ook zonder lichamelijke beperking, is spelen met een Tourer erg praktisch. Op hele warme zomerdagen bijvoorbeeld of om de snelheid van het spel of een les te verhogen. Met een Tourer rijdt iedereen eenvoudig naar de eigen bal en rij je ook weer gezellig samen naar de volgende hole.

Fun

Rijden op een Tourer geeft het golfspel een extra fun-element. Iedereen wordt direct blij wanneer ze op een Tourer staan en dat maakt golfen nóg leuker. Bij EziGolf weten we dat natuurlijk al. De Tourer biedt op individueel niveau al veel plezier, maar is ook zeker een echt groepsdier. Want hoe leuk is het om samen te genieten van deze innovatie op de baan? Leuk toch?

Future-proof

De Tourer is het perfecte middel om meer green fee spelers en/of nieuwe leden aan te trekken. Een uitdaging waar veel banen mee worstelen. Door de Tourer aan te bieden zet je de baan direct goed op de kaart. Zonder dat je dit veel ruimte kost voor opslag zoals bij buggy’s. En de Tourer kan nog op meer manieren slim worden ingezet. Bijvoorbeeld in creatieve combideals met de horecakaart of in interessante arrangementen voor de daluren. We geven zomaar wat ideeën...

Meer nieuws.

16 Tourers aanwezig bij eerste Creators Golf Cup

Meer dan 100 YouTube content creators en influencers aan het golfen

EziGolf On Tour

We bezoeken golfbanen geheel in stijl voor een demonstratie!

EziGolf sluit partnership met BurgGolf banen

Sinds maart 2023 is de EziGolf Tourer te huur bij BurgGolf

Interesse in onze Tourer?

Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer over de Tourer. 

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! De adviseurs van EziGolf

Robert & Job

0850076070 Info@ezigolf.nl Contact opnemen