De innovatie voor golfers en golfbanen. 085 - 007 60 70
31 maart 2022

EziGolf met GSC Europe op internationale beurs

EziGolf is met GSC Europe aanwezig op de Nationale Golfweek. Een uniek en veelbesproken golfevenement dat wordt georganiseerd op de Golf National in Saint-Quentin-en-Yvelines, Parijs (Frankrijk).

Eerste internationale vakbeurs voor GSC Europe

Als onderdeel van GSC Europe is EziGolf met de Tourers aanwezig als exposant op de Nationale Golfweek in Frankrijk. De Nationale Golfweek is een uniek en veelbesproken golfevenement dat wordt georganiseerd op de Golf National in Saint-Quentin-en-Yvelines, het decor van de laatste Ryder Cup. Als exposant op de National Golf Week wil GSC Europe de Tourer meer bekendheid geven bij zowel professionele als amateurgolfers. Er worden meer dan 30.000 bezoekers verwacht.

Website National Golf Week

GSC Europe - op zoek naar dealers

Tijdens deze dagen gaan wij op de beursvloer op zoek naar potentiële dealers die de GSC Tourer willen aanbieden aan golfbanen, golfresorts en de amateurgolfer in Frankrijk (en andere Europese landen). Wij bieden een echte toegevoegde waarde - niet alleen op de golfbaan maar ook voor uw bedrijf! De GSC Tourer is een ware sensatie voor alle evenementen. Nog belangrijker: het product biedt vele voordelen voor golfbanen, individuele golfers en natuurlijk voor u als distributeur.

Eerste contacten met dealers

Het GSC Europe team heeft diverse ontmoetingen gepland met potentiële dealers uit Sweden, Frankrijk, Spanje en Portugal die naar Parijs zullen komen om deze samenwerking te bespreken. Ook is er op de beurs veel belangstelling voor de GSC Tourer - The Game changer.

Website GSC Europe
Meer nieuws.

Take it Ezi, man!

Een lovend artikel in het Golfersmagazine in de editie van oktober.

Golfbaan Delfland - Schipluiden

De eerste Tourers in Nederland op de baan verkrijgbaar

Pilots op de golfbaan

De Tourer van EziGolf werd getest bij De Haenen en Best Golf.

Interesse in onze Tourer?

Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer over de Tourer. 

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! De adviseurs van EziGolf

Robert & Job

0850076070 Info@ezigolf.nl Contact opnemen