De innovatie voor golfers en golfbanen. 085 - 007 60 70
31 maart 2022

EziGolf met GSC Europe op internationale beurs

EziGolf is met GSC Europe aanwezig op de Nationale Golfweek. Een uniek en veelbesproken golfevenement dat wordt georganiseerd op de Golf National in Saint-Quentin-en-Yvelines, Parijs (Frankrijk).

Eerste internationale vakbeurs voor GSC Europe

Als onderdeel van GSC Europe is EziGolf met de Tourers aanwezig als exposant op de Nationale Golfweek in Frankrijk. De Nationale Golfweek is een uniek en veelbesproken golfevenement dat wordt georganiseerd op de Golf National in Saint-Quentin-en-Yvelines, het decor van de laatste Ryder Cup. Als exposant op de National Golf Week wil GSC Europe de Tourer meer bekendheid geven bij zowel professionele als amateurgolfers. Er worden meer dan 30.000 bezoekers verwacht.

Website National Golf Week

GSC Europe - op zoek naar dealers

Tijdens deze dagen gaan wij op de beursvloer op zoek naar potentiële dealers die de GSC Tourer willen aanbieden aan golfbanen, golfresorts en de amateurgolfer in Frankrijk (en andere Europese landen). Wij bieden een echte toegevoegde waarde - niet alleen op de golfbaan maar ook voor uw bedrijf! De GSC Tourer is een ware sensatie voor alle evenementen. Nog belangrijker: het product biedt vele voordelen voor golfbanen, individuele golfers en natuurlijk voor u als distributeur.

Eerste contacten met dealers

Het GSC Europe team heeft diverse ontmoetingen gepland met potentiële dealers uit Sweden, Frankrijk, Spanje en Portugal die naar Parijs zullen komen om deze samenwerking te bespreken. Ook is er op de beurs veel belangstelling voor de GSC Tourer - The Game changer.

Website GSC Europe
Meer nieuws.

Making off van de 1ste productfilm

De eerste product film van EziGolf.

Nieuwe website

Met trots presenteren we de nieuwe website voor EziGolf!

EziGolf ambassadrice Daphne van Houten prolongeert EK-titel

Golfster Daphne van Houten wist dinsdag haar EK-titel beste fysiek beperkte golfster met succes te verdedigen.

Interesse in onze Tourer?

Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer over de Tourer. 

Wij helpen je graag verder! De adviseurs van EziGolf

Robert, Job & Koos

0850076070
Info@ezigolf.nl Contact opnemen