De innovatie voor golfers en golfbanen. 085 - 007 60 70
22 maart 2022

EziGolf lanceert GSC Europe

EziGolf goes international! En dat doen we onder de naam GSC Europe. We hebben gemerkt dat de interesse in onze Tourers verder gaat dan onze landsgrenzen.

Europese partnership

In 2021 kwam Robert Moorman, directeur en eigenaar van EziGolf BV, in contact met Alexander Waap uit Duitsland. Hij is de directeur en eigenaar van GolfScooter, waarmee hij meer dan 15 jaar ervaring in de golfindustrie heeft. Zijn bedrijf is de exclusieve GSC-partner voor de Tourers in Duitsland, zoals EziGolf dat voor Nederland is. Samen lanceerden wij begin 2022 GSC Europe om de Tourer op de Europese markt te introduceren. Nu is het moment daar om dit nieuws te delen!

Als GSC Europe hebben we een exclusiviteitscontract gesloten met de Australische producent van GSC voor de distributie in heel Europa. Zo zetten we met GSC Europe de volgende stap en gaan we Europa in om de Tourer hier te introduceren! Natuurlijk blijft EziGolf gewoon bestaan en houden we je op de hoogte van alles wat we hier in de Benelux doen.

Onze visie

Golf is een traditionele sport - dat weten we en dat is maar goed ook! Wél zijn wij ervan overtuigd dat de combinatie van traditie en innovatie onze mooie sport vooruit zal brengen en veelbelovende partnerships in Europa zal vormen. De Tourer is zo’n innovatief product. Het vormt niet alleen een praktische mobiele oplossing met een hoge ‘funfactor’ voor golfers, maar daarnaast ook een aantrekkelijk businessmodel voor dealers.

Onze missie

Met GSC Europe staan we voor innovatie, samenwerking, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij geloven in innovatie op de golfbaan door de GSC Tourer toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht de leeftijd, de handicap of het fysieke vermogen. Golven moet vooral léúk zijn; voor jong en oud! Bovendien geloven wij in partnerships met golfbanen. Zij vormen tenslotte het eerste contactpunt voor elke golfer. GSC Europe wil samen met haar partners golfclubs en golfbanen een veelzijdig businessmodel aanbieden voor de verhuur van de Tourer.


Heb je contacten in het buitenland die mogelijk geïnteresseerd zijn? Laat ze dan een bezoekje brengen aan onze internationale website www.gsc-europe.com

Meer nieuws.

Golfbaan Delfland - Schipluiden

De eerste Tourers in Nederland op de baan verkrijgbaar

EziGolf met GSC Europe op internationale beurs

EziGolf is met GSC Europe aanwezig op de Nationale Golfweek. Een uniek en veelbesproken golfevenement dat wordt georganiseerd op de Golf National in Saint-Quentin-en-Yvelines, Parijs (Frankrijk).

Interview met: Jana Rutgers van golfbaan Delfland

Golfbaan Delfland was de eerste golfbaan in Nederland om met de Tourers te starten. Nu het hoogseizoen weer van start gaat, praat Jana ons bij over haar ervaring met de Tourer en de samenwerking met EziGolf.

Interesse in onze Tourer?

Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer over de Tourer. 

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! De adviseurs van EziGolf

Robert & Job

0850076070 Info@ezigolf.nl Contact opnemen