EziGolf ambassadrice Daphne van Houten prolongeert EK-titel

Golfster Daphne van Houten wist dinsdag haar EK-titel beste fysiek beperkte golfster met succes te verdedigen.

26 aug
2021

De winnares van de laatste editie in 2018 – het coronavirus zette een streep door het EK van 2019 en 2020 – kwam in Portugal het best voor de dag. De 23-jarige topgolfster eindigde in het Zuid-Europese land met een ronde onder de par. “Het ging goed, ik ben blij met mijn rondes en vooral om te eindigen met een ronde onder par”, vertelt ze aan golf.nl. “Er zat meer in, maar dat is ook zeker een positief gevoel.”

Paralympische spelen

Voorafgaand aan haar trip naar Portugal sprak Daphne met BN DeStem, over haar fysieke beperking – scoliose – en de Europese titel die ze uiteindelijk met succes prolongeert. Haar droom is om de paralympische spelen te bereiken: “Alleen is golf nu nog geen paralympische sport. Eerst dus afwachten of dat gaat komen en dan hoop ik er natuurlijk bij te zijn.”

Tourer

Met de Tourer van EziGolf is Daphne in staat om zich snel te verplaatsen op de golfbaan: een uitkomst voor personen met een fysieke beperking. Het alternatief voor de golfbuggy is binnenkort te vinden op de vaste golfbaan van Daphne: Golfpark De Haenen.

Namens EziGolf feliciteren wij Daphne van harte met haar Europese titel!

Meer nieuws.
EziGolf-Axglo
Nieuwe samenwerking Axglo

Graag presenteren wij één van onze samenwerkingspartners waarmee EziGolf een exclusieve samenwerking heeft.

Lees verder
Nieuwe samenwerking Axglo
Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf