De innovatie voor golfers en golfbanen. 085 - 007 60 70
18 juni 2021

Golfbaan Delfland houd enquête onder hun leden

Enquête levert binnen 1 week honderden positieve reacties op over de Tourer.

Kennismaking

Mart Jan, directeur van Golfbaan Delfland maakt kennis met EziGolf en de Tourer. Jana wordt geïntroduceerd als de ‘ambassadeur’ van het receptieteam. Jana loopt stage en heeft zich in de afgelopen maanden als een ervaren golfer ontwikkeld tot handicap 21. De Tourer wordt besproken, bekeken en een korte instructie wordt gegeven. Hierna worden 9 holes gespeeld.

Enquête

Na de 9 holes is Mart Jan enthousiast over de Tourer en daarmee de innovatie voor zijn baan. Om een beeld te krijgen van de markt wordt er een enquête verspreid onder ruim 10.000 nieuwsbrief lezers. Al binnen enkele dagen zijn er honderden reacties binnen gekomen, welke de eigen ervaringen en het gevoel van Mart Jan en Jana bevestigden.

Resultaten van de enquête

Algemeen/ eerste reactie

  • 75% Leuk idee

Wat spreekt u het meest aan?

  • 60% Gebruiksgemak
  • 50% Innovatief

Reden om te gebruiken?

  • 60% Gebruiksgemak
  • 50% Hogere speelsnelheid

Met wie gebruiken/ uitproberen?

  • 70% Met vrienden
  • 40% Met partner

Golfbaan Delfland

De openbare Golfbaan Delfland staat bekend om haar toegankelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid. Deze veelzijdige 27 + 9 holes golfbaan ligt halverwege Rotterdam en Den Haag. Delfland beschikt over een verlichte driving range met 56 afslagplaatsen, diverse oefengreens, een Golfacademy met 6 PGA-erkende golfprofessionals, een riante Golfshop met alle grote merken golfmaterieel en -mode, een clubfitting studio voor maatwerk én een altijd gezellig en gastvrije Brasserie met zonnig terras voor een heerlijk verblijf.

Meer nieuws.

EziGolf met GSC Europe op internationale beurs

EziGolf is met GSC Europe aanwezig op de Nationale Golfweek. Een uniek en veelbesproken golfevenement dat wordt georganiseerd op de Golf National in Saint-Quentin-en-Yvelines, Parijs (Frankrijk).

De Tourer
verlaagt impact
op de baan

De Tourer van EziGolf is niet alleen een uitstekend alternatief voor de golfbuggy: het verlaagt ook nog eens de impact op de baan. Zo verplaats je je niet alleen sneller, maar blijft de grasmat ook langer zoals deze hoort te zijn.

ANWB Golf test Tourer

ANWB Golf speelt 9 holes om de EziGolf Tourer te testen.

Interesse in onze Tourer?

Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer over de Tourer. 

Wij helpen je graag verder! De adviseurs van EziGolf

Robert, Job & Koos

0850076070
Info@ezigolf.nl Contact opnemen