De Tourer
verlaagt impact
op de baan

De Tourer van EziGolf is niet alleen een uitstekend alternatief voor de golfbuggy: het verlaagt ook nog eens de impact op de baan. Zo verplaats je je niet alleen sneller, maar blijft de grasmat ook langer zoals deze hoort te zijn.

13 sep
2021
ezigolf-toureropgras2.jpg

Tot 82% minder impact

Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van de EziGolf Tourer tot 82% minder impact heeft op de baan, in vergelijking tot de traditionele golfbuggy. De nieuwste golfinnovatie onderscheidt zich daarmee op een unieke wijze, waar golfbanen plezier aan beleven. Sta jij binnenkort op de Tourer?

 

Ontdek de EziGolf Tourer

Dankzij de snelle leercurve weet je - gemiddeld na slechts vijf minuten - precies hoe je de Tourer hoort te bedienen. Hij is Ezi te besturen, makkelijk in balans en geeft een veilig gevoel. Voor jong en oud.

Bovendien is de Tourer een uitkomst voor eenieder die het lastig vindt om 9 of 18-holes te voltooien: voel je minder snel vermoeid én blijf in de buurt van de groep, zonder dat je een golfbuggy nodig hebt. Ervaar het gevoel van vrijheid en de unieke beleving die de Tourer met zich meebrengt.

Meer nieuws.
EziGolf-Axglo
Nieuwe samenwerking Axglo

Graag presenteren wij één van onze samenwerkingspartners waarmee EziGolf een exclusieve samenwerking heeft.

Lees verder
Nieuwe samenwerking Axglo
Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf