De innovatie voor golfers en golfbanen. 085 - 007 60 70
10 mei 2023

EziGolf sluit partnership met BurgGolf banen

Sinds maart 2023 is de EziGolf Tourer te huur bij BurgGolf

EziGolf heeft een partnership met BurgGolf

Wij zijn erg blij en trots op ons partnership met BurgGolf. Sinds maart 2023 verhuurt BurgGolf de EziGolf Tourer aan hun leden en gasten. Met name de fun factor en het onderscheid vermogen van de Tourer heeft het team van BurgGolf enthousiast gemaakt voor het partnerships. En nu bewijst het zich ook succesvol in de praktijk.

BurgGolf de grootste golfclub van Nederland

BurgGolf heeft 6 prachtige golfbanen verspreid door het hele land. Bij BurgGolf is iedereen welkom, gebruik de Toptracer Range, geniet van een snelle golfronde op de Par-3 baan of ga de uitdaging aan op onze championship courses. Met één BurgGolf Clublidmaatschap of Rondenkaart kun je golfen in heel Nederland.

6 prachtige golfbanen in Nederland

Ontdek de zes prachtige golfbanen van BurgGolf en de Toptracer Range verspreid door heel Nederland en geniet van 100% gastvrijheid, service en sfeer. De BurgGolf golfbanen liggen in Veldhoven, ‘s-Hertogenbosch, St. Nicolaasga, Purmerend, Wijchen en Zoetermeer en staan bekend om hun kwaliteit en gezelligheid.

 

Website BurgGolf
Meer nieuws.

De Tourer
verlaagt impact
op de baan

De Tourer van EziGolf is niet alleen een uitstekend alternatief voor de golfbuggy: het verlaagt ook nog eens de impact op de baan. Zo verplaats je je niet alleen sneller, maar blijft de grasmat ook langer zoals deze hoort te zijn.

Nieuwe golfers,
nieuwe kansen.

Nieuwe golfers, nieuwe kansen het thema van EziGolf voor 2023

EziGolf Tourer op de PGA in Orlando

EziGolf Tourer te zien in Orlando op de internationale PGA Show, daar waar de toekomst van de golfsport grotendeels wordt bepaald.

Interesse in onze Tourer?

Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer over de Tourer. 

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! De adviseurs van EziGolf

Robert & Job

0850076070 Info@ezigolf.nl Contact opnemen