Waarom een golfboard kopen als je ook voor een Tourer kunt kiezen?

Om je ervan te overtuigen dat de Tourer van EziGolf niet alleen de leukste, maar ook de makkelijkste manier is om je over de golfbaan te verplaatsen, leggen we eerst graag het grote verschil uit tussen een golfboard en een Tourer. We willen tenslotte dat je weet wat er verkrijgbaar is voordat je gaat kopen. Lees er hier meer over. 

tourer-037.jpg
Gebruiksvriendelijk Innovatief Voor jong en oud

Je leest het goed, de eenpersoons Tourer mag vanwege zijn slimme gewichtsverdeling en banden gewoon op de baan. Sterker nog, een Tourer beschadigt een baan 85% minder dan een golfkar. Dit maakt de impact op de baan vergelijkbaar met die van een wandelaar. Met de Tourer kun je jezelf dus gewoon over de baan verplaatsen, ook als er bijvoorbeeld wandelaars in je groepje zitten. In tegenstelling tot een golfkar, hoeft je groepje zich met de Tourer niet continu op te splitsen en verlies je elkaar dus niet uit het oog. Wel zo gezellig als je samen gaat golfen. Blijf bij elkaar en houd de focus op je bal.

Hoe werkt de Tourer?

Met zijn compacte formaat is de Tourer ook makkelijk mee te nemen in de auto. Hij is tenslotte inklapbaar en weegt maar 36 kilo. Het formaat maakt hem ook ontzettend wendbaar. Dit in combinatie met de goede besturingsmogelijkheden zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten doorhebt hoe die werkt. Duw de stuurkolom naar voren, naar links en naar rechts om te vertrekken en te sturen, en laat hem naar je toe terugkomen om op de motor af te remmen. Rij je een heuvel op, dan hoef je niet bang te zijn dat hij terug naar achter rolt. De Tourer is zo gemaakt dat jij er met vertrouwen én plezier op staat.

Een grote golfkar kopen nog steeds aantrekkelijk?

Dat dachten we al. Maar voor de twijfelaars zetten we graag de voordelen nog even op een rijtje:

  • Verplaats jezelf makkelijk over de baan en houd je focus op de bal; 
  • Rijd stapvoets met lopers mee; 
  • Compact model, handig voor vervoer en opslag;
  • Sportief karakter;
  • Hoge fun factor;
  • Makkelijk op te laden met een uitneembare accu.

Hoe schaf ik een Tourer aan?

Nu je weet waarom je beter een Tourer in plaats van een golfkar kunt kopen, vertellen we je graag hoe. De Tourer is momenteel exclusief verkrijgbaar in België en in Nederland en kan op twee manieren aangeschaft worden. Je kunt ervoor kiezen om direct contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder en beantwoorden zo nodig nog enkele vragen. Of je klikt door naar onze webshop. Hier kun je jezelf verder inlezen en heb je direct inzicht in de prijs. De aanschaf van een Tourer is altijd inclusief demonstratie en levering.

Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf