Waarom een golfboard kopen als je ook voor een Tourer kunt kiezen?

Om je ervan te overtuigen dat de Tourer van EziGolf niet alleen de leukste, maar ook de makkelijkste manier is om je over de golfbaan te verplaatsen, leggen we eerst graag het grote verschil uit tussen een golfboard en een Tourer. We willen tenslotte dat je weet wat er verkrijgbaar is voordat je gaat kopen. Lees er hier meer over. 

tourer-037.jpg
Gebruiksvriendelijk Innovatief Voor jong en oud

Hoe het begon

Toen Robert, de eigenaar van EziGolf, vanwege fysieke klachten zelf op zoek ging naar een alternatief voor een buggy en een trolley, stuitte hij in Amerika en Australië op de daar veelgebruikte golfboards. Het idee stond hem aan, maar ze hadden één groot nadeel. Je staat erop alsof je op een surf- of snowboard staat. Voor jonge mensen vormt dit vaak geen probleem, maar voor mensen die slecht(er) ter been zijn, is dit vanwege de houding, de besturing en de balans al snel een stuk lastiger. Dat kon beter!

Van idee naar exclusieve golfinnovatie

In samenwerking met een Australisch bedrijf is EziGolf het gesprek aangegaan voor een opvolger van het golfboard. Na een periode van ontwikkelen was de Tourer geboren, en introduceerde we hem exclusief in Nederland en België. Niet alleen biedt de Tourer de mogelijkheid om met twee aparte voetsteunen stevig en recht vooruit te staan, hij is ook vele malen lichter dan een golfboard en inklapbaar. Dit maakt het vervoeren van een Tourer in je auto ook mogelijk.

Het perfecte alternatief

De Tourer is naast de opvolger van het golfboard, ook het perfecte alternatief voor een elektrische golfkar. Te vaak zijn deze golfkarren allemaal bezet, moet je er een speciale pas voor hebben of moet jij je elke keer afzonderen van de groep omdat je met die golfkar een andere route moet rijden. De Tourer heeft naast een hoge funfactor daarentegen vele voordelen:

  • Blijf tijdens je spel gezellig bij elkaar, samen golfen is tenslotte het leukst.
  • Verplaats jezelf makkelijk van hole naar hole.
  • Maak je niet druk over vermoeidheid of lichamelijke klachten, ook niet bij de laatste holes.
  • Bevestig je golftas op de Tourer en neem hem makkelijk mee.
  • De Tourer is erg wendbaar en makkelijk te besturen.
  • Je kunt er een voor eigen gebruik kopen.
  • De Tourer is op steeds meer golfbanen in Nederland toegestaan. 

Voor wie is de Tourer bedoeld?

De Tourer van EziGolf is er voor jong en oud. Op de baan maken we geen onderscheid in leeftijd of fitheid. Iedereen moet samen kunnen spelen. Golfen gaat natuurlijk ook over lekker in beweging blijven, maar wat als het lange wandelen ten koste gaat van je spel bij de laatste holes? Het kan ook zo maar eens voorkomen dat je gewoon een keer geen zin hebt om al die holes te lopen, maar je wel graag een potje golf wilt spelen. Wat je reden ook is, met onze Tourer staat plezier in het spel centraal.

Nog steeds een golfboard kopen?

Dat dachten we al. Natúúrlijk kies je nu voor de Tourer! Heb je nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze webshop.

Interesse in onze producten? Neem contact op!

Wij vertellen je graag meer.

ezigolfteam.jpg
Wij helpen je graag verder! Robert & Job De adviseurs van EziGolf